Valami új, valami régi, valami divatos, valami táska

Ugyan nagy szerelmese vagyok az antik dolgoknak, és magának, ha úgy vesszük, az antik kultúrának is, de néha muszáj valami újat is venni. ezek nálam általában kimerülnek a könyvekben és a ruhákban, de a táska egy elengedhetetlen része a mindennapjaimnak, így anélkül sem tudok meglenni.

Éppen ezért igyekszem minőségi termékeket venni az említett cikkekből, amikor csak tudok. Persze könyvből nehéz, mert abból mindig van új, ugyan olyan jó minőségű és mindig más, de a többiből azért lehet úgy vásárolni, hogy egy-egy darab elég legyen évekig. Éppen ezért fontos olyan termékeket választani, amiken nem fog az idő vasfoga. Én a saját kis sarkomat táskák szempontjából mindenképp a www.annataska.hu webshopban találtam meg, ami egy nagyszerű oldal.

Az oldal megjelenésileg nagyon nőies, hiszen kimondottan a nőknek van szükségük táskára a ruháink zsebtelensége miatt, ami a férfiakat kevésbé veszélyezteti. Ez nem azt jelenti, hogy a férfiaknak nem kellhet táska, vagy azt hogy ezen az oldalon nincs számukra felhozatal. Csak azt szeretném jelezni, hogy senki ne ijedjen meg, ha rózsaszín oldalt talál maga előtt, lesz itt kevésbé csajos, sőt kimondottan férfias termék is, ami közül válogathat.

Persze ha valakit ez a lehető legkevésbé érdekel, annak ez nem inge. Ha inkább a márkák között szeretne válogatni, arra is van lehetőség. A felső menüben találhatók, csak hogy párat említsek a felhozatalból: Jana, Tamaris vagy Olasz táskák, amiket itt lehet külön kiválasztani. Oldalt lehet válogatni típus/használat szerint az egészen hétköznapi hát- vagy válltáskától az alkalmi színházi táskáig. Így mindenki igényeit kielégítheti a felhozatal

Természetesen, aki esetleg valami kisebb tároló kiegészítőt keresne, arra is van opció: még pedig a pénztárca, ezeknek a többsége valódi bőr, és nemek szerint vannak elkülönítve, de akár összemosva is lehet válogatni belőlük, ha valakinek arra van igénye. Ami pedig még a kiegészítő kategóriába tartozhat itt azok az övek, amikből szintén található férfi, női; bár kisebb felhozatalban, mint a táskák.

A termékek szállítása, attól függően, hogy egy vagy több terméket rendel az ember 1-3 munkanap illetve 1-5 munkanap közé eshet. Fizetni lehet előreutalással vagy utánvéttel, és az utánvét esetében is van lehetőség kártyával fizetni a futárnál. A szállítás költsége ezer forint, amire nem számolnak fel kezelési költséget utánvét esetében, és lehet házhoz is szállítani és pick-pack pontra is kézbesíteni, ahogy a megrendelőnek a legmegfelelőbb.

Én a magam részéről az utánvéttel és a házhoz szállítással éltem, és mindent a legnagyobb rendben találtam, szóval bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki esetleg szintén kipróbálná a www.annataska.hu webáruházat.