Szeretem az antik dolgokat, de egy elektromos fogkefe néha jól jön

Alapvetően azt hiszem, elmondhatom magamról, hogy sokkal jobban szeretem a dolgok hagyományos módját, de vannak kivételek. Ahogyan mindenkit, engem is behálóznak a modern kor elektromos kütyüi.

De internet nélkül szerintem már régiségeket is csak nehezen lehet venni. Hiszen nincsen időm arra, hogy az összes antikváriumot, régiségkereskedést bejárjam, az interneten viszont mindent meg lehet találni.

Vannak olyan mindennap használt eszközök, amiknek mégis inkább a modern változatát használom.

Szerintem minden háztartásban jó, ha van elektromos fogkefe. Ez az eszköz sokkal hatékonyabb a lepedék eltávolításában, mint a sima, manuális fogkefék.

Imádom a régi korok technológiáját, a régi könyveket, berendezéseket, de ha valamiből sokkal hatékonyabb az elektromos, modern változat, akkor nem habozok azt megvenni.

Így lett az elektromos fogkefe is állandó kelléke a mindennapjaimnak.

Nagyon sok elektromos fogkefe van, és szerintem elég nehéz választani közülük. Az enyémet a bestmarkt.hu oldalról vettem. Itt nagyon sok elektromos fogkefe van, nagyjából 180 modell közül lehet választani.

A válogatás elég nehéz volt, mivel nagyon sok fogkeféjük van, de az oldalon van összehasonlítás gomb, ami nagyban megkönnyíti a helyzetet. Így sokkal könnyebben össze lehet hasonlítani az egyes elektromos fogkeféket.

Több szűrő is van az oldalon, amik szintén a találatok leszűkítésében segítenek vásárláskor.

Szeretek innen rendelni, mert minden terméknél látható, hogy raktáron van-e vagy sem.

Ha nincsen raktáron, akkor egy kicsit többet kell várni, hogy megérkezzen. Én nem szeretek várni, ezért általában a raktáron levő termékekből választok és ezeket személyesen veszem át a cég üzletében, mert szeretem minél hamarabb megkapni, amit rendeltem.

Mindig meg vagyok egyébként elégedve a kiszolgálással. Mindig mindent hamar megkapok ezzel a módszerrel, a termékek pedig mindig pontosan olyanok, mint a képeken. Még sosem csalódtam, mikor innen rendeltem, pedig nem az elektromos fogkefe volt az egyetlen amit ettől a cégtől rendeltem.

Amit még nagyon szeretek ennél a cégnél, hogy vannak értékcsökkent termékeik is, amik gyakran használt, javított termékek. Ezeket jóval ár alatt kínálják, igazi kincsekre lehet köztük lelni! Mindig pontosan le van írva, hogy mi volt a termék baja, miért került az értékcsökkentettek közé, ennek alapján pedig mindenki maga is el tudja dönteni, hogy szeretné-e megvenni, neki megéri-e.

De nagyon szimpatikus, hogy ennyire tudatosan gondolkoznak és az elromlott dolgokat megszerelik és nem kidobják, ezzel a termékek kapnak egy új esélyt, és azok is meg tudják venni ezeket a darabokat, akik az eredeti áron nem tudnák megengedni maguknak.

Szimpatikus a cég újrahasznosítása, jók az árak és a kiszolgálás is, ezért amikor csak lehet, innen rendelek új dolgokat, ha éppen nem a régiség boltokban keresgélek.