Már most a karácsonyra készülünk, idén egészen különleges ajándékkal

Anyukám már egy ideje nem elégedett magával. Nem szeretne nagyobb változtatásokat de nem tudja igazán elfogadni, hogy öregszik. Ebbe senki sem szeretne igazán beletörődni, meg tudom ezt én is érteni.

De a családdal úgy döntöttünk, hogy most olyasvalamit veszünk neki karácsonyra, amire valóban vágyik.

Már mindent megszerveztünk, megterveztünk, hogy minden tökéletesen menjen karácsonykor.

Anyukámnak karácsonyra Profhilo kezelést fogunk venni! Persze, biztosan örülne annak az antik vázának is, amit kinéztem neki karácsonyra, de ennek talán jobban fog örülni.

Pedig alapvetően szeretek karácsonyra vásárolni ilyenkor mindenkinek találok valami olyan antik tárgyat, ami beleillik a mindennapjaiba, aminek biztosan örülni fog.

De apukám szóba hozta, hogy Anya mostanában nem olyan boldog, sokat panaszkodik a külsejére, ezért döntöttük végül a plasztika mellett.

Sok oldalt megnéztünk, de Dr. Kelemen Ottó sebész nyerte meg a kis versenyünket, nála foglaltunk időpontot a kezelésre. Többfajta arcfiatalító kezelés létezik de Dr. Kelemen Ottó sebész módszere volt a legszimpatikusabb.

Az oldalukon is lehet erről olvasni. Maga a kezelés abból áll, hogy profhilot fecskendeznek az arc mindkét oldalának 5 pontjába, így a hialuronsav innen tovább tud terjedni az arcban ezzel feltöltve a ráncokat.

Maga az eljárás is szimpatikus, hiszen a rengeteg ráncfeltöltés közül ez az egyik olyan, ami a legkevesebb tűszúrással jár és a képek alapján nagyon szép, természetes eredményt lehet elérni vele.

Szerintem a plasztikánál, az ilyen arcfiatalító kezeléseknél fontos, hogy olyan legyen az eredmény, mintha nem történt volna semmi. Nem szeretem, ha megvannak a plasztika egyértelmű nyomai. Ez sok botox kezelésnél szokott előfordulni egyébként.

A természetes hatás miatt fontos, hogy kit választunk a beavatkozáshoz. Dr. Kelemen Ottó sebész elég híres, elismert a szakmai körökben, rengeteg elégedett vendége volt már az évek során. Nagyon rég óta praktizál, a lehető legmodernebb beavatkozásokkal dolgozik, szép környezetben.

A plasztikai sebész kiválasztásánál mindig érdemes megnézni az előző munkáit. A cég oldalán, a plasztika.info.hu -n ki is van rakva egy csomó kép az eddigi beavatkozásairól. ezeket mind végig néztük, egyeztettünk az orvossal, foglaltunk időpontot is. Nagyon kedves volt, mindent elmondott, amit erről a beavatkozásról tudni kell, mi pedig mérlegeltünk. Először minden információt összegyűjtöttünk, majd ezt prezentáltuk Anyának is, hiszen mégiscsak az övé a döntés, mi csak az ötletgazdák voltunk.

Természetesen belement a kezelésbe, hiszen tényleg szeretné, ha eltűnnének a ráncai s egy kicsit fiatalabbnak tűnhetne, ráadásul neki is szimpatikus volt maga az eljárás és természetesen Dr. Kelemen Ottó sebész úr is. Már meg is volt az első konzultációjuk, kitűzték a beavatkozás időpontját is, ami December eleje lesz.

Anya látszik, hogy az eddigi ajándékaink közül ténylegesen ennek örül a legjobban. Szerintem nem kellene változtatnia, hiszen korához képest jól néz ki, de be kell látnom, hogy ez semmit m ér, ha magával nincs megelégedve. Vannak, akik jól viselik az öregedést, másoknak sokkal nehezebb megszokni a dolgot. Ilyenkor jó lehet az arcfiatalító kezelés, amitől sokkal boldogabb lehet a páciens.

Kicsit furcsa lesz megszokni a változásokat, de mindenképpen támogatni szeretné Anyukámat a változásban. Ahogyan magamat ismerem, ha idősebb leszek, biztos, hogy én is plasztikáztatni akarok majd, hiszen már most néha ki tudok akadni, ha meglátok magamon egy kisebb ráncot.

Örülök, hogy kitaláltuk ezt az ajándékot és hogy megtaláltuk Dr. Kelemen Ottó sebész oldalát, hiszen egy nagyon jó plasztikai sebész, akiben nagyon bízom. Ez pedig fontos ilyen esetekben.