Antik vagy retro?

Az én nővérem igazi arisztokrata. Imádja a régiségeket, mindent, ami antik vagy legalábbis a modern stílus ellentettje. Egyébként teljesen jól áll neki, nem úgy néz ki mint, aki csak bohóckodni akar.

Na, de lényeg, a lényeg idén lesz az esküvője, ami mondanom sem kell hogy olyan dekorációval lett megálmodva, hogy eláll az ember lélegzete is.

Nagyon sokáig gondolkodtam, hogy mit adhatnék nekik nászajándékként, ugyanis tényleg tárgyi ajándékot nem kértek, sőt ki is kötötték, hogy nem kell mert mindenük megvan, ezzel ne bajlódjon senki.

Ekkor jött az ötlet: fotóbox esküvőre!

A selfigep.hu oldalon találtam rájuk, és azonnal tudtam, hogy ez lesz a tökéletes ajándék. Kicsit féltem, hogy mennyire fog beleilleni az antik miliőbe, de szerencsére ezzel egy percig nem volt gond. Ami pedig hozzá tudott adni egy kicsit a “régiség” hangulathoz, hogy az elkészült képeket rögtön ki is nyomtatják, így kézzel foghatóak lesznek a képek, szóval tiszta retro az egész, az pedig már majdnem antik, nem?

Ez a fotóbox esküvőre, vagyis inkább selfiegép dobozba zárt ministúdió. Tükörreflexes kamera van benne, és stúdió minőségű vaku van hozzá így az sem okoz gondot, hogyha sötétben készülnek a képek.

A selfigep.hu-nál időintervallumokban vannak megállapítva a csomagok, de tartalmukat tekintve nem különböznek. A minimum bérlési idő 4 óra, azt követi a 6 és a maximum a 8. De ez is csak úgy maximum, hogy amúgy minden csomagnál van lehetőség hosszabbításra, ami 13 ezer forint óránként. A bérlés ideje alatt végig ott van egy munkatársa a selfigep.hu-tól, aki abban segít, hogy fennakadás nélkül tudják használni a vendégek a selfigépet. Ő már a rendezvény előtt 1 órával megérkezik a helyszínre, hogy minden flottul menjen, egy 3×3 méteres területen felállítja a fotósarkot, a fotófallal és a kiegészítőkkel együtt. Tehát ezt a területet mindenképpen biztosítani kell, de ha kültéri rendezvényről van szó, akkor az áramforrást is és egy fedett területet, hogyha esetleg az eső elkezdene esni, akkor ne ázzanak el a dolgok.

Mindegyik csomagban korlátlan mennyiségű képet lehet készíteni és nyomtatni, ezeket pedig digitális formában is meg lehet kapni. Jár hozzá automatikusan egy fehér háttér is, de ha valaki más mintájút szeretne, akkor nézzen körül az elérhető fotófalak között.

A fotófalat érdemes nagyon hamar lefoglalni, ugyanis ezekből csak 1 darab van, szóval könnyen meglehet, hogy valaki már elvitte az orrunk elől, akkor pedig már csak a megmaradt falak közül lehet választani. A fehér fal az ingyenes, vagyis benne van az alap bérlési árban, de a színes falaknál számolni kell egy egységes 15 ezer forinttal.

A képek mellett a fotóbox mozgóképet is tud rögzíteni, na de nem videóra gondolok, hanem így készülhetnek GIF-ek is, amit később, meg igazából azonnal is meg lehet osztani a közösségi médián.

Én a 6 órás intervallumot választottam végül, ami tulajdonképpen az ár-érték arányban a legjobban megérte. 99 ezer forint volt az egész és erre jött még rá két fotófal is, mert úgy éreztem, hogy a sima fehér fal annyira nem illik bele az antik környezetbe.

Én úgy gondolom, hogy mindenkinek nagyon bejött a fotóbox az esküvőn, nagyon sok vicces kép készül és a nővérem is jó páron szerepelt. Örülök, hogy rátaláltam a slefigep.hu-ra, ajánlom, hogy Ti is nézzetek rá az oldalra, tuti, hogy egyszer még jól fog jönni.

fotóbox esküvőre