Az antik tárgy mellé bugyipelenkát is vásároltam

A múlt hónapban történt, hogy az egyik barátnőm meghívott a születésnapjára. Ezer éve ismerjük egymást és ez így van minden évben, valamilyen formában mindig ünnepelünk együtt. Szoktunk venni ajándékot is egymásnak, ez nálunk tradíció.

Mivel tudom, hogy szereti az antik dolgokat, ezért gondoltam, hogy benézek a közeli antikváriumba, hátha találok valami érdekes könyvet a számára. Így is tettem, keresgéltem, átlapoztam jópár könyvet, kértem segítséget az eladótól is, de valahogy nem találtam olyat, aminek szerintem örült volna.

Ezért átmentem egy másik boltba, ahol kifejezetten antik tárgyakat árultak. Mikor beléptem tátva maradt a szám, annyi csodaszép tárgyat láttam. Bevallom őszintén, hogy nem szoktam ilyen üzletekbe járni és talán ezért is hatott rám így. Láttam ott nagyon szép órákat, gyűrűket, vázákat, szinte mindent. Az egyik polcon megpillantottam egy virágos, színes Herendi bonbonier-t, szerintem ilyen szépet még nem láttam soha. Végül egy nagyon szép nyakláncot vásároltam.

Hazafelé menet azon gondolkoztam, hogy ez vajon elég lesz-e neki. Aztán hirtelen eszembe ötlött, hogy vehetnék valamit a kisbabájának. Mivel a múltkor pont említette a telefonban, hogy épp pelenkát vásárolt, így gondoltam, hogy miért ne lephetném meg én is őket pelenkával.

Otthon, hosszas keresgélés után rátaláltam a következő oldalra: lord.shop.hu/bugyipelenka. Elkezdtem nézegetni a termékeket. Őszintén megmondom, hogy nem vagyok valami nagy pelenka vásárló, így valójában fogalmam sem volt, hogy melyik lenne jó. A barátnőmet meg mégsem kérdezhetem meg, mert ajándéknak szántam. Az elérhetőségek szekcióban láttam, hogy Budapesten található a cég, valamint találtam egy telefonszámot is, amit felhívtam, hogy segítséget kérjek.

lord.shop.hu/bugyipelenka

Egy hölgy vette föl, akinek elmondtam, hogy szeretnék segítséget kérni pelenka vásárláshoz. Elmondtam, hogy egy 6 hónapos kisbabának szeretnék pelenkát venni, amit ajándéknak szánok és nincs nagy tapasztalatom pelenkák terén. Egyből ajánlott is kettőt.

Az egyik az úgynevezett Sleepy Natural Ultra Sensitive Bambusz pelenka volt. Hogy miért van a végén a bambusz szó? Mert a belseje bambuszrostokat tartalmaz, amelyek könnyen és gyorsan elnyelik a nedvességet. A felületét 100%-os tiszta vizzel alakították ki, ezáltal különösen lágy a babának. Található még rajta egy nedvességjelző csík, így mindig tudjuk, hogy mikor kell cserélni a pelenkát. Ez a fajta pelenka szinte mindentől mentes, vagyis nem tartalma parabént, színezéket, illatanyagot és krémet sem.

A másik, amit ajánlott az a New Sleepy pelenka volt. Ennek a bugyipelenkának az az érdekessége, hogy nagyon jó a légáteresztő és a nedvesség eloszlató képessége. Mivel a csípőrésze rugalmas, így biztos, hogy egy kényelmes viselet a babának. A tépőzárat többször is lehet rögzíteni. Tartalmaz egy védőgátat, ami megakadályozza a szivárgást és megvéd minket a meglepetésektől. Továbbá a combgumírozása nagyon rugalmasan lett kialakítva. Ez a típusú pelenka a baba 5 és 9 kg-os kora között használható.

Számomra az első volt a szimpatikusabb, valószínűleg a bambusz volt az, ami igazán elnyerte a tetszésemet, így gondoltam, hogy ezt rendelem meg. A hölgy segített a rendelésben, ellátott még 1-2 információval, majd megköszöntem a segítségét.

A szállítással sem volt gond, amin meglepődtem, hogy a cég saját futárja hozta házhoz a csomagot. Ez a futár csak megadott napokon közlekedik, nem mellesleg iszonyat szerencsém is volt a kiszállítással, mert pont úgy rendeltem meg, hogy rá 2 napra meg is kaptam az árut.

A barátnőm nagyon örült az ajándéknak és mondanom sem kell, hogy a pelenkának is, hiszen pont akkor akart rendelni. Mivel nem imerte a honlapot ahonnan én is rendeltem, ezért átküldtem neki a lord.shop.hu/bugyipelenka oldalt. Utólag elmondta, hogy azóta is mindig innen rendeli a pelenkákat és sok mást is.