Innen könnyedén beszerezhetőek a ztech elektromos kerékpár alkatrészek

Magyarország abból a szempontból különleges, hogy itt mindent addig használunk, ameddig csak lehetséges. Tőlünk nyugatra nem szokás, hogy több generációt kiszolgál egy garnitúra bútor, és olyan használati tárgyak, melyek máshol már antikvitásnak számítanak, nálunk 50-60-70 éve töretlenül ellátják a feladatukat. Ez persze amellett, hogy érdekes, hasznos is, hiszen az sem jó, ha mindent azonnal eldobunk és újat veszünk helyette, amint valami kis probléma merül fel vele. Ha továbbra is ellátja a feladatát, akkor miért kellene leváltani, nem igaz? A biciklikkel is hasonló a helyzet, főleg vidéken, falvakban és községekben az emberek ugyanazokkal a régi bringákkal tekernek, mint több évtizeddel ezelőtt. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy ezeket a gépeket “még rendesen elkészítették”, tehát időtálló konstrukciók, ha nem is túl praktikusak. Na de mi a helyzet akkor, ha valaki már nem bír tekerni, de jogosítványa, autója sincsen? Gyalogoljon? Szerencsére ma már vannak jobb megoldások ennél, például az elektromos kerékpárok, amik immáron könnyen beszerezhetőek, pláne akkor, ha van hozzá segítségünk.

Édesanyám is ebben a helyzetben volt: sosem vezetett autót, és apukám halála után a régi, rozsdás, rozoga biciklijével ment mindenhová. De értelemszerűen egy idő után ezt sem bírta, úgyhogy a nővéremmel vettünk neki egy Ztech elektromos bringát. Először ugyan idegenkedett tőle, de végül megszokta, sőt, meg is szerette. Hatalmas segítség neki, hogy nem kell kilométereket tekernie, pláne emelkedős terepen. Évek óta használta, és hát milyenek az idősek? Nem szólnak, ha kialakulóban van a baj, csak akkor, ha már megtörtént. Így esett meg, hogy végleg elromlott a villanybiciklije, és meg kellett szerelni neki. Eddig oké is, de hirtelen hová forduljon az ember, ha nincsenek a farzsebében ztech elektromos kerékpár alkatrészek? Erre kellet mielőbb megoldást találni, és szerencsére segítségünkre volt az internet, azok keresztül pedig a motorbolt.co.hu, ahonnan sikerült is beszerezni, amit kellett.

A motorbolt.co.hu egy biciklikre és motorokra specializálódott bolt és webshop, ahol szinte bármit megtalálunk, amire a kétkerekűnkhöz szükségünk van. Mi több, komplett járgányt is rendelhetünk ,ha éppen azt szeretnénk! De én nem újat akartam venni anyukámnak, nekem csak ztech elektromos kerékpár alkatrészek kellettek. Szóval beírtam a keresőbe, és a motorbolt.co.hu volt az egyik találat. Itt igen széles körben foglalkoznak Ztech járművekkel, szóval nagy reményeket fűztem a dologhoz. Nem is kellett csalódnom. Igazság szerint végül felhívtam őket, mert volt egy olyan megérzésem, hogy jobban fognak érteni hozzá. Igazából azért akartam főként beszélni velük, mert magán az oldalon nem voltak különálló ztech elektromos kerékpár alkatrészek, ezért gondoltam, hogy inkább érdeklődöm. Mint kiderült, sajnos anyukám jobban elhasználta a bringáját, mint ami javítható lenne, ezért azt javasolták, hogy újat kellene neki venni. Gyorsan felhívtam hát a nővéremet, és megtárgyaltam vele, mi is legyen. Ő azt mondta, hogy valószínűleg a javíttatás majdnem annyiba kerülne, mint amennyiért egy újat tudnánk neki venni, szóval azt javasolta, dobjunk megint össze egyre neki. Úgyis megérdemli. Mondtam neki, hogy ez az üzlet, amelyikkel most beszéltem, kedvezőbb áron árusítja a Ztech elektromos bicikliket, mint ahonnan előzőleg vettük. Mondta is, hogy ő is megnézi, és visszahív.

Szerencsére igazam lett, a nővérem is megerősítette, hogy a motorbolt.co.hu kínálatában jobbak az árak, mint ahonnan előzőleg vettük. És még ha nem is lettek ztech elektromos kerékpár alkatrészek, helyette találtunk egy olyan helyet, ahonnan meg tudtuk rendelni az újat, amit ismét “széthajthat” az anyukánk. Ha megint 5-6 évig nincs vele problémája, mi azzal is meg leszünk vele elégedve. Plusz szüksége van rá, tehát nincs sok választási lehetőségünk. Le is adtuk a megrendelést, előre kifizettünk mindent a szállítási költséggel együtt, úgyhogy anyunak csak át kellett vennie, feltöltenie és használnia. Szerencsére az előzővel már szerzett elegendő tapasztalatot, nem kellett neki segítenünk a beüzemelésében. Ha pedig majd oda kerül a sor, a következőt is innen fogjuk beszerezni neki. (De azért remélem, hogy nem kezdi el ennél gyorsabban elhasználni őket…)