Nem vagyunk még antik darabok, jár a csapatépítés

Kollégáimmal egy antik üzletben dolgozunk, befogadjuk a régiségeket és el is adjuk azokat. A közte lévő folyamatokat és az értékbecslést is mi végezzük, úgyhogy nagyon összetett a munkánk. De soha nem panaszkodunk, mert mindig erre vágytunk, és azért tanultunk, hogy a régi korok tárgyaival foglalkozhassunk. Másképpen már el sem tudnánk képzelni az életünket, minthogy a régiségek és műtárgyak között legyünk nap, mint nap és nekik találjuk jó tulajdonost, aki megbecsüli és értékeli a múltjukat és megfelelően vigyáz majd rájuk a jelen és a hosszan tartó jövőjükbe. Nem kicsit fárasztó a munkánk, ezért szervezni szoktam nyaranta egy csapatépítőt, ahol egymás társaságában tudunk kikapcsolódni.

Ilyenkor a kollégák mindig lelkesek lesznek, és izgatottan várják, hogy milyen új élményekkel színesített programok találok ki számukra. Igyekszem mindig valamilyen ténylegesen különlegessel készülni a számukra, hiszen megérdemli és így, hogy tudom, hogy ténylegesen mennyire várják, így még inkább készülök az alkalomra. Mivel nyaranta kerül megszervezésre a kis csapatépítőnk, ezért nagyobbak a választási lehetőségeim programok terén.
A csapatépítő programok tekintetében számos lehetőséget most is górcső alá vettem, míg megtaláltam a legalkalmasabbat, hiszen a kollégáim tényleg a legjobbat érdemlik. Gondolkodtam, hogy minek is örülnének a legjobban, és pont akkor jött velem szemben egy szuper ajánlat. Nyár révén a Balatonhoz szervezem a csapatépítőnket, mert találtam egy remek céget, aki csapatépítő programok levezénylésével foglalkozik. Teszi ezt nem másképpen, minthogy hajó utakra lehet befizetni náluk, a csoportos hajóútnak is több fajtájára, ezt én is a remek honlapjukból tájékozódva tudtam meg. Nagyon szuper módon fel vannak sorolva, hogy milyen csomagokkal készülnek az érdeklődők számára, megtalálhatóak itt a legény és leánybúcsúk, valamint a csapatépítő programok is. Milyen jó élmény, hogy a Balaton közepén lehet a csapatépítőnk, nem is kerestem további lehetőségeket, inkább erről informálódtam tovább. Azt már az elején megtaláltam, hogy időben kell lefoglalni az időpontot, mert nagyon népszerűek a cég által nyújtott szolgáltatások, és ezért jó előre le kell foglalni a hajót, és a hozzá tartozó kapitányt is. Így nem volt sok időm nézelődni, csak annyit, hogy kivisznek minket majd a Balaton közepére ott a lágy hullám majd lenget minket, étel ital is rendelhető és egy csodás napit lehet eltölteni a vitorlás fedélzetén. Napot ez majd attól függ, hogy hány órára foglalom le a hajót. Lényeges pontom és feladatom, hogy megtaláljam az alkalmas időpontot, hogy már a lefoglalás dátumával tudjak érdeklődni a cégnél. ÉS ha nekik is alkalmas, akkor le is foglaljam az időpontot, a hajót, és a kapitányt is. Nagyon felkészült társaság, mivel kis csoportok és egészen nagy csapatépítőket is vállalnak, a hajó kapacitásának függvényében.
Annyira jó, hogy rájuk találtam, hiszen maga az ötlet is zseniális, jó időben csodás látványunk lesz. Egy valamit kell elintéznem, hogy kapitányunk is legyen, hiszen közölünk nem rendelkezik senki hajó vezetésre alkalmas engedéllyel. Minden fontos dolgot elintéztem, lefoglaltam a hajót és a kapitányt is arra az időpontra, amelyet elterveztem. Nagyon segítőkészek voltak és nagy örömmel várnak majd minket, a kollégák pedig kifejezettem boldogak voltak, hogy megtudták, hogy vitorlázni megyünk. Örök élmén lesz számukra, melyet biztosan sokáig fognak még felemlegetni, hogy a munkatársakkal milyen csodás napot töltöttek el együtt, jó hangulatban, csodás környezetben.