Barátom webáruházának elkél a segítség

Mivel az oldalam is erről szól, nem írhatok másról, mint a régiségekről, az antik dolgokról. Ez a szenvedélyem, a hobbim és a legkedveltebb elfoglaltságom. Nagyon szeretek antik piacokra járni és régi dolgokat szerezni. Ezek azért is nagyon kedveltek, számomra mert tudom, hogy nem fogok velük találkozni mindenhol tehát egyediek és mindegyiknek van egy története. Ezek a tárgyak nem árban mérhetőek. Leginkább eszméi értékei vannak. Nemrégiben képzeljétek el, hogy az egyik barátom eldöntötte, hogy egy antik webáruházat szeretne üzemeltetni. Ez nekem nagyon tetszett és együtt elkezdtünk ötletelni, hogy honnan lehetne beszerezni a termékeket és kategorizálni.

Nagyjából volt egy weboldal elképzelésünk és mind a ketten egyetértettünk abban, hogy fontos, hogy jelen legyünk az online térben, azaz nem csak egy weboldalt üzemeltetni, hanem emellé Facebook oldalt is készíteni és ott napi szinten posztolni. Azonban sajnos egyikünk sem ért ehhez igazán, így szerettünk volna egy olyan megbízható oldalt találni, ahol olyan szakemberek dolgoznak, akik ehhez valóban értenek, és igényes munkát adnak ki a kezei közül.

Ennek következtében találtunk rá a https://keresobenelso.hu weboldalra. Már a főoldal alapján tudtuk, hogy ők lesznek azok, akiket meg fogunk bízni ezzel. Az oldalon rengeteg szolgáltatás van, ilyen a linképítés, weboldalkészítés, keresőoptimalizálás, hirdetés, szövegírás, grafikai tervezés. Illetve a menüpontok között láthatunk még referencia munkákat, árakat és csomagokat. Az árak nagyon korrektek és nagyon jó, hogy nagyjából fel lehet készülni arra, hogy mekkora összeget kell erre szánni. Referencia munkákon keresztül pedig bemutatják, hogy mennyi elégedett vásárlójuk van, ezzel pedig bizalmat gerjesztenek a leendő megrendelőkben is.

Nekünk szükséges jelenleg a weboldalkészítés volt elsősorban, ami azért is volt szimpatikus, mert nemcsak, hogy összeraktak egy weboldalt, hanem tényleg nagyon részletesen le van írva, hogy keresőoptimalizált weboldalakat csinálnak, ami azt jelenti, hogy egyedi, szép és igényes lesz, és nem kell rá hónapokat várni. Ami még pluszpont, hogy nem csak a hasukra csapnak és készítenek egy weboldalt, hanem felmérik az igényeidet és azt, hogy milyet szeretnél. Emellett egyébként nagyon hasznos a linképítés is, ami egy olyan szolgáltatás, ahol a weboldalad a Google kereső első oldalára kerül idővel. A szövegírás is nagyon hasznos, mivel szövegírók minőségi tartalmakat gyártanak a te weboldalad részére. A grafikai tervezés alatt pedig a logótervezést, arculattervezést és kiadványtervezést értik. Erre nekünk is szükségünk volt, tehát ezzel a lehetőséggel is élni fogunk.

A csomagok is nagyon jók lehetnek három különböző csomag van az egyik a Leader, ami 14 hónap alatt egy tökéletes weboldalt a Google minimum top 10-es helyezést, profi hirdetéskezelést és minőségi tartalmakat ígér. A második a linképítés és a tartalom marketing, ami annyit jelent, hogy elérik neked rendszeres publikáláson keresztül értékes tartalmakkal, hogy a Google első helyén lehess. A harmadik csomag pedig a hét hetes Facebook, Google kampány, amiben a közösségi médián és Google-n keresztül eléri, hogy több kattintásod legyen. Ezekre egyelőre nekünk nem volt szükségünk, de nagyon szimpatikus számunkra, hogy lehet ilyen dolgokban is gondolkozni a jövőben.

Mi biztosan a https://keresobenelso.hu weboldalt fogjuk választani, nagyon meggyőzőek és mivel az ő weboldaluk és nagyon igényes és látszik, hogy mennyi munkájuk van benne így úgy éreztük, hogy a miénkbe is pont ugyan ennyi időt és energiát fognak fektetni. Mi is szeretnénk, hogyha a weboldalunk ilyen benyomást keltene elsőre a vásárlókban.