Az antikvitások még ma is értéket képviselnek

Azt gondolhatnánk, hogy a régi dolgoknak és az antikvitásoknak a kora már lejárt, viszont ez koránt sincs így. Ha bemegyünk egy régiségkereskedő boltba, akkor még ma is nagyon sok áru megtalálható a piacaikon. Mostanában, ha valami elromlik, akkor nem megjavítjuk az elromlott eszközöket és tárgyakat, hanem helyette inkább elmegyünk a boltba és vásárlunk egy vadonatújat. Viszont nem mindig ez a legkifizetődőbb és legjobb döntés. Én általában, ha találok egy olyan tárgyat, használati eszközt, ami nekem nagyon bevált, akkor addig javítgatom, amíg csak lehetséges és a legvégső esetben kerül kidobásra. Így van ez az iphone xs max kijelző csere esetében is.

Amikor észrevettem, hogy az iphone xs max kijelző cserére érett, akkor nem is volt kérdés, hogy javíttatni fogom. Azt még nem tudtam pontosan, hogy hová fogom vinni a telefonomat, de abban az egy dologban biztos voltam, hogy csak emiatt nem fogom lecserélni az egész telefont.

Eddig telefont nem igazán kellett javíttatnom, ezért az interneten kezdtem el keresgélni olyan boltok vagy szerelők után, akik minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Budapesten nagyon sok kijelző cseréjével foglalkozó vállalkozást találtam, viszont az LCD Fixet találtam a legjobbnak. A honlapjuk nagyon összeszedett, igényes és minden olyan információ megtalálható rajta, amiről a szolgáltatást igénybe vevőknek szüksége lehet. Éppen ezért már a honlapjukról is ki lehet következtetni pár dolgot. Például azt, hogy adnak a minőségre, hiszen akinek ilyen minőségi és jól összerakott weboldala van, azoknak a vállalkozásoknak általában a munkájuk is ugyanilyen lesz. De mindemellett a sok információ arra enged következtetni, hogy segíteni szeretnének a honlapra látogatónak a tőlük telhető legjobb módon. Éppen ezért közérthetően fogalmaznak és mindenképpen segítséget magadnak a döntéshez.

Az LCD Fix egy márkafüggetlen kijelző specialista cég, akik Budapesten az Allee-ban találhatók meg. Amennyiben közel van hozzád ez a bevásárlóközpont, akkor mindenképp érdemes lehet ellátogatni hozzájuk. Nem csak kijelző cserével foglalkoznak, hiszen tartozékokat is lehet vásárolni tőlük, illetve plusz szolgáltatásokat is vállalnak. Ilyen plusz szolgáltatás például a céges készülék flották javítása. De ide sorolható még a törött és hibás készülékek eladása, a felújított készülékek eladása, illetve az árajánlat készítése biztosítási ügyintézéshez is. Ha ezek közül a szolgáltatások közül bármelyikre is szükséged lenne, akkor az LCD Fix az egyik legjobb választás lehet számodra. Lelkiismeretesen dolgoznak és pontosan értenek is a munkájukhoz.

Márkafüggetlen vállalkozásként több fajta terméket és szívesen fakadnak: Apple, Huawei, Xiaomi, Samsung. Viszont nemcsak telefonokat lehet hozzájuk vinni, hanem táblagépeket és laptopokat is. A márka függetlenségüknek köszönhetően mindenkinek bátran ajánlhatom őket, hiszen nem diszkriminálnak a márka alapján egy készüléket sem. Ha adatvesztés nélkül szeretnéd, ha készülékedet visszakapni, akkor az LCD Fixnél ettől sem kell tartanod. Amennyiben őket bízod meg a készülékeit helyrehozatalával, akkor nem csak úgy fognak kinézni mint új korukban, de minden adatot sérülés nélkül ugyanúgy rajta lesz a telefonodon, tableteden vagy a laptopodon.

Ha biztos kezekbe szeretnéd adni a javítandó készülékedet, akkor látogass el az Allee-ba és győződj meg róla a saját szemeddel te is, hogy milyen egy megbízható, segítőkész és profi csapat. Amennyiben egy megtapasztalod az ő munkájuknak a gyümölcsét, valószínűleg többet már nem is szeretnél majd máshová menni. Én legalábbis így jártam velük. Remélem, hogy neked is hasonló pozitív tapasztalataid lesznek velük.