Ugyan szeretem az antikot, de elektronikából inkább a modernt választom

Mostanában ötlött a fejembe, hogy egy antikokkal és antikvitással foglalkozó Youtube csatorna indításába kezdjek, azonban ehhez sok mindenre lett volna szükségem. És a sok minden alatt konkrétan műszaki dolgokra gondolok. Viszont nem akartam a fél életemet is eladni értük, így nagy kutatásba fogtam, hol találhatnék jó ár-érték arányban olyan mikrofont, ami megfelelő nekem. Persze nem csak ezt, ha már egyszer bevásárlok, akkor kell kamera, annak állvány, esetleg valami plusz fényforrás is… És talán kezdetnek ennyi elég… Talán.

Érdekes módon ezeknek a zömét meg is sikerült találnom az 50szazalek.com/muszaki-eszkozok-felszerelesek-873 oldalon. Talán a mikrofon volt a legnagyobb meglepetés. A leírásban szerepelt, hogy podcast-ekhez is kiváló, így gondoltam akkor videókhoz is jó lesz, mert végül is egy podcast csak annyiban különbözik egy videótól, hogy nincs vizuálisan megjelenítve. Szóval ez szépen azzal a lendülettel landolt is a kosárban. Talán a kamera okozta a legnagyobb fejtörést. Igen, voltak itt kamerák, de nem voltam benne biztos, hogy elég jó-e a képi minősége ahhoz, hogy videózni kezdhessek vele. Végül úgy döntöttem, hogy egye fene, ha ki se próbálom, nem tudhatom, milyen. Szóval megrendeltem. Szerencsére az Általános szerződési feltételekben le van írva, hogy a szállítástól számított 14. napon belül vissza lehet küldeni a terméket, és elvileg egy hónapon belül az árát is vissza kell, hogy kapjad. Természetesen a terméknek olyan állapotban kell lennie, mint amilyenben megérkezett, az összes kiegészítővel meg minden egyébbel együtt.

Amit itt nem tudtam találni, de nem is nagyon számítottam rá, az egy fény doboz (szó szerinti fordítás, nem tudom, mi magyarul) volt, plusz világosságért videózáshoz. De azt majd valahonnan máshonnan beszerzem, ha szükségét érzem neki. Még állványt is találtam, szóval minden kész, már csak el kell köteleznem magam… De ha már egyszer ennyi pénzt bele fektettem, talán az is menni fog.

Ha esetleg ti is videózáson töritek a fejeteket, esetleg más műszaki cikket kerestek, amiért nem kérik el a fél kezeteket meg lábatokat, akkor a 50szazalek.com/muszaki-eszkozok-felszerelesek-873-t csak ajánlani tudom. Alacsony árak, jó minőség, és nem kell hónapokat várni, mire megérkezik. De ha valami mást keresel, akkor sem baj, ha erre jársz, még sok más kategóriából lehet náluk válogatni, lakberendezéstől a kerti munkáig minden van.