A cégalapítás költsége kevesebb lehet, mint egy antikvitásé

Ha egy kicsit is ismered az embereket, akkor tudod, ha egy valamivel, akkor a régi csetreszekkel ámulatba lehet őket ejteni. Az emberek többsége imád antikvitásokat vásárolni, antik vásárokra járni, régiség boltokban nézelődni. A sok-sok ódivatú holmi valóságos kincsnek számít néha.

Ez is segítette az elhatározásban, hogy egy céget alapítsak, amely csak ilyen antikvitásokkal és régi holmikkal foglalkozik.

A cégalapításban a grossoffice.hu segítségét kértem, akikre utána a székhelyszolgáltatást is rábíztam.

Első lépésben tisztázásra került a cégalapítás költsége és menete, ami sokkal kedvezőbb volt, mint amire számítottam. Mindenben segítettek és mindenről részletes tájékoztatást adtak, így semmiről nem maradt kérdés a fejemben. Először is a törzstőkére (ami szinte önmagában a cégalapítás költsége), a személyes irataira és egy székhelyre van szüksége az embernek ilyenkor.

Így lép képbe a székhelyszolgáltatás, amivel szintén a grossoffice.hu-t bíztam meg. Egy cég székhelye az a hely, amely a cég bejegyzett irodája, a cég levelezési címe, valamint ahol a cég üzleti és hivatalos iratainak átvétele és őrzése történik. Így, ha a grossoffice.hu-nál igényelsz székhelyszolgáltatást, ők első körben egy üzleti címet biztosítanak neked, ahova a cégtáblád is kikerül. Az esetleges revíziók esetére titkári szolgáltatást vállalnak, valamint a hétköznapokban a székhelyen a teljes infrastruktúra használatát is lehetővé teszik számodra. Ezen kívül átveszik minden postára, vagy székhelyre érkező hivatalos és üzleti leveledet, amiket elektronikusan archiválnak és amelyekről a beszkennelt tartalmukkal együtt e-mailben értesítenek. Vállalják a küldemények megőrzését és az irattárolást is, azonban a beérkezett leveleket minden hónap végén elpostázzák neked az általad megadott címre.

Egy szóval hatalmas terhet vesznek le a válladról, mindezt a hely függvényében 29.900,- forint + áfa, vagy 39.900 Ft ellenében.

Én, ahogy azt már írtam is, elsőnek a cégalapítással bíztam meg őket. Az egész folyamat nagyon könnyedén ment végbe, hiszen egy ilyen profi csapat segítségével nem egyedül kellett mindent végig csinálnom. Ők mindenben koordináltak és segítettek, hogy ne vesszek el az adminisztrációban. A cégnek már a bejegyzéskor a grossoffice.hu egyik biztosított székhelye lett megadva székhelyként, így amikor a cégalapítás folyamata sikeresen befejeződött, elkezdődhetett a székhelyszolgáltatás.

Azóta is ennek a kényelmét évezem és el sem tudom mondani, hogy mennyire megkönnyíti a mindennapjaimat. Mindenkinek – de főleg az egyedüli cégtulajdonosoknak – ajánlom, hogy vegyék igénybe ezt a szolgáltatást. Ha a grossoffice.hu-t választod, akkor egy profi csapatot kapsz társul magad mellé!