Az antik dolgokat közelről kell megvizslatni, minden mást online rendelek

A mániáim a régi dolgok! Tele van velük a lakás, legyen szó apróságokról, vagy akár bútorokról. Gyakorlatilag ez az egyetlen dolog az életemben, amit olyan lelkesedéssel űzök (az antik-jellegű és értékű dolgok gyűjtése és beszerzése), hogy minden körülmények között lázba tud hozni. És ez az, ami mindig elszólít otthonról. Én más hibáján tanulok: nem lehet ilyesmit interneten, fotók alapján beszerezni, pedig mostanság pont erre törekszem: személyes shoppingolás helyett rendelésre. De a régi dolgokhoz alapos szemrevételezés szükséges – és némi rutin, ami az évek során kialakul.

Amit lehet viszont, egyébként már tényleg online szerzek be. Ennek pedig elővigyázatossági okai vannak. Tehát készételt nem rendelek, de tartós, csomagolt dolgokat, bármit, ami nem azonnal fogyasztandó, azt igen. Még gyógyszert is, a prevenciopatika.hu-ról. Elhízás elleni szerek alkategória – eredetileg emiatt találtam rájuk, mert nagyon jó kiegészítőket lehet náluk beszerezni, ha fogyózna az ember, olcsók is, és sok az akció, de azóta sok más egyéb almenü kínálatát átböngésztem már.

És rendeltem is, sokszor. Tök jó, hogy egyszer kipróbáltam, akkor el is mentettem inkább a bankkártya-adataimat az oldalon, ezért tényleg csak pár kattintás, és házhoz jönnek a vitaminok, példának okáért. Meg sem kell mozdulnom (nemhogy ki a házból), és a gyógyszerkészletek újratölthetők így is. De az “Életmód” menü egyéb almenüi közt is van, amelyik lassan már a kezdőlapom lehetne.

Nem csak az elhízás elleni szerek alkategória kínálatából vásárolok tehát rendszeresen, hanem a dohányzásról való leszokásomban is ők segédkeztek. Abban a kategóriában (“Dohányzásról leszokás”) is egynél több oldalnyi termékből választhatunk, ha ez lenne a problémánk, és én, miután leszoktam a cigiről végre, érhető módon azért a hízás ellen még több, jobb és hatékonyabb dolgokat kellett választanom. De már ebben is a jó úton járok! Hála a Prevenció Patikának kiegészíthetem az étrendemet anyagcserét segítő, vagy épp a felszívódást gátló dolgokkal is mindig.

Iszogatok Herbária elhízás elleni teakeveréket például, ami egy passzívabb formája a fogyásnak, mert ennek összetevői csökkentik a tápanyagok felszívódását, ahogy az előbb említettem, de tőlük szeretem be az L-karnitint is. Ez akkor kellett, amikor izmosodni szerettem volna súlyleadás közben.

Mostanában ti se járjatok annyit patikába szerintem. Tőlük, a prevenciopatika.hu-tól házhoz is, és csomagpontra is rendelhettek, a fizetésnek pedig többféle módja is van: készpénz, átutalás és bankkártya. Nem hinném, hogy pont a gyógyszerrendelés esetében “különlegesebbként” kéne kezelni egy házhozszállítós szolgáltatást, mint bármi más esetében. Egy tapasztalt, régóta működő kereskedésről beszélünk, az oldalukon minden infó elérhető. Választékban pedig szerintem kifogástalanok, a vevők elégedettsége pedig szintén visszakereshető. Könnyű velük bármi miatt felvenni a kapcsolatot. Kérdés nem marad megválaszolatlanul a webes felületükön sem, ezt tanúsíthatom! Lehetséges például sok terméknél az egészségpénztári számla terhére történő vásárlás is, és minden mást illetően is minden ugyanúgy megy, mint bármelyik patikában. Csak maradhatunk otthon közben, tehát sokkal kényelmesebb.