Összefér a napelem az antik bútorokkal!

Az egyik ugyanis kint, a háztetőn van, a másik pedig a beltérben!

Szerintem kicsit sem rossz látvány a napelem a háztetőn, de most amúgy sem annak van itt az ideje, hogy a látványt méricskéljük. Van az úgy, hogy az esztétikai érzékem teljesen háttérbe szorul nekem is (pedig imádom az antik bútorokat, de az élet nem szólhat mindig csak egy paraméterről) – mert most itt van például a Napenergia Plusz Program 2024!

Családos ember vagyok és gondolnom kell a jövőre! A napenergia plusz program 2024 támogatására van ez a jó weboldal is: https://napenergiapluszprogram.hu. Vagy még pontosabban inkább a mi támogatásunkra. Mert itt nem csak elmagyaráznak mindent, hanem segítenek is majd pályázni. Az előzetes kiírás 2024. január 1-re szól, és nagy roham várható, de az oldal kertelés nélkül leírja azt is, hogy minden ilyennél szoktak lenni csúszások.

napenergia plusz program 2024

Figyelni kell ezt az oldalt, ha most akarunk nagyon jutányosan zöldenergiához jutni, és teljesen megújítani a háztartásunkat. Mert tényleg, végig tervezik monitorozni, hogy hogyan halad ez a program és mint mondtam, ők is segítenek. Nem csak közvetlenül, de közvetetten. Lehet tőlük is kérni árajánlatot és akkor máris lesz egy kivitelező partnerünk arra, hogy a napenergia plusz program 2024 részei, részesei lehessünk!

Kisebb, háztartási erőművek kiépítésére lehet pályázni így, nagycsaládosoknak. De pont akkorára, ami elég is lesz nekik. Tényleg nem maradnék le erről a helyetekben sem. A linkemen végignézhetitek, megfeleltek-e vajon a kiírásnak, de ezzel hosszútávon rengeteget takaríthattok meg majd! Gondoltam szólok, mert hely az azért van bőven – húszezren is beleférhetnek majd a programba.