Antik póló szülinapra

Az egyik barátnőmnek nem rég volt a születésnapja és az ajándékot (ami amúgy végül igazán zseniális lett) eléggé az utolsó pillanatban szereztem be. Kiki nagyon szereti a régiségeket, tele van a szobája antik tárgyakkal. Így biztos azt gondoljátok, hogy tökre kézen fekvő lett volna, ha csak egyszerűen besétálok egy antikváriumba és kiválasztok valamit. Véleményem szerint, abban a szobában azonban egy tűt nem lehetne elejteni, így olyat szerettem volna, amit nem csak lerak a polcra és porosodik.

Sok-sok ötletelés és keresgélés után rátaláltam a lolmarkt.hu/egyedi-polo weboldalra, ahol póló nyomtatással és egyedi pólók készítésével foglalkoznak. Nézelődtem a sok kreatív és humoros minta között, majd mikor láttam, hogy saját mintát is lehet küldeni, akkor eszembe jutott, hogy mi lenne, ha egy olyan képet nyomtatnék a pólóra, amin Kiki és az egyik imádott kis antik tárgya szerepel, így bármikor, ha felveszi a pólót, akkor az a régiség is vele lesz valamennyire.

Biztos, ami biztos!

A biztonság kedvéért, 190 forintért kértem egy méretbiztosítást, aminek az a lényege, ha esetleg a választott méret mégse lenne jó, akkor a szállítástól számított 14 napon belül kicserélik a kért méretre. Mivel a rendelést még délelőtt 10 előtt leadtam, a pólót még aznap legyártottak és akkora mákom volt, hogy Miskolcon is van üzletük, így még zárás előtt gyorsan beugrottam és elhoztam. Az országban amúgy 12 helyen van még boltjuk, de ha online rendelünk, akkor nagyon maximum 1-2 munkanap a kiszállítás. Illetve, ha te is olyan szemfüles vagy mint én, és még délelőtt leadod a rendelést több, mint 100 % hogy még aznap legyártják a kért pólókat.

Fő az egyediség

Bátran ajánlom lolmarkt.hu/egyedi-polo weboldalt, ha éppen nincs ajándékötleted, itt biztos találsz valami egyedi dolgot. A pólók mellett gyártanak még fém poharakat és maszkokat is. Hát igen, haladni kell a korral. De a legnagyobb kínálat természetesen a pólók között van. Találunk mintákat végtelen sok témában. Legyen szó bármilyen ünnepről, alkalomról, hónapról, hobbiról, gondolkodásról, filmről stb. mindenben találunk valamit. Ha pedig nem, akkor nyílván mi is küldhetünk nekik mintát, de ha csak a fejünkben van meg az ötlet, akkor is segítenek, hogy a gondolat a pólóra is felkerüljön.  

Kikire végül pont jó lett a póló és imádta. Azonnal fel is vette és abban jött el bulizni.