Antiknak maradjon csak a berendezés, ne az étrended

Ugyan manapság már egyre többen kísérleteznek új étrendekkel és ízekkel. Több figyelmet fordítanak az egészségükre, és komolyabban veszik az “Az vagy, amit megeszel” mondást. Sajnos az emberek többsége még mindig nagyon könnyen ítélkezik, és gyakran elítélik azokat, akik esetleg újítanának, akár kedvtelésből, akár szükségből.

Én főleg azokat nem értem, akik ez utóbbi kategóriát is leítélik. Mert jó az egy döntés, hogy valaki vegetáriánus vagy vegán lesz, de az, hogy valaki glutén érzékeny, azt miért kell már megszólni? Na. mindegy ez egyéni szociális probléma, de az emberek igazán változtathatnának az ítélkezésükön. Mert az nagyon szép és jó, ha meg akarsz őrizni egy történelmi használati eszközt: órát, varrógépet vagy hasonlót, de a világ fejlődik, és a gondolkodás módunknak is vele kell, de legalábbis kéne fejlődni.

Azoknak, akik esetleg érdeklődnek ezek után a dolgok után: mint reform konyha, bio élelmiszerek, étrend kiegészítők, glutén mentes ételek vagy környezettudatos életmód, azoknak bátran merem ajánlani a biocity.hu webshopját. Itt minden ilyet megtalálsz és még többet is: ha jól emlékszem akár gyógyhatású szereket, teákat is lehet itt találni, de hajápolási szereket is, ha valakit inkább a kemikáliáktól mentes haj és testápolási szerek érdekelnek.

Ugyan ezek a termékeke nem olcsóak, de akik a biocity.hu oldalán vásárolnak és regisztrálnak, azoknak egy bizonyos összeg fölött valamennyi vissza is fog járni. A pontrendszerük százalékos arányban van megadva: 10 ezer felett 0,5%, 15 ezer felett 1%, 25 ezer felett 2% jár vissza a vásárlónak, így nagy mennyiségben éri meg vásárolni innen. Persze minél többet vásárolsz annál több engedményt kapsz, összesen 200 ezer forint feletti vásárlásnál megduplázódnak a százalékok.illetve az oldal ajánlása, mások meghívása is kedvezményekkel jár.

A szállítás ára attól függ, hogy rendelsz: pick pack pontra, és házhoz szállítás esetén 1300 forint (13 ezer forint alatti vásárlás esetén, felette ingyen), csomagpontra való szállításnál 700 forint (7 ezer forint felett ingyen), ide viszont csak maximum 5 kilós csomagokat tudnak szállítani, szóval erre figyeljetek.

Én csak ajánlani tudom a biocity.hu webshopját azoknak, akik változni és változtatni szeretnének magukon és a világon.