Az antikvásáros traffipax sztori

A minap az egyik barátommal egy antikvásárra látogattunk el, amolyan szórakoztató, hétvégi program céljából. Imádjuk az efféle régiségpiacokat, vagy akár régiségüzleteket is, hiszen valóságos kincseket lehet találni ezeken a helyeken, nem mellesleg félelmetesen jó áron. De persze akkor is jó élmény lehet egy ilyen látogatás, ha az ember nem is vásárol, csak körbenéz, hiszen érdekesnél érdekesebb holmikkal találkozhat. A legutóbbi furcsa tárgy, ami szembejött velünk, az egy régi traffipax volt, ami valószínűleg már nem is működött, és elképzelni sem tudtuk, hogy hogyan kerülhetett egy ilyen vásárra. Persze egy jót kacagtunk a jelenségen, és még egy rossz viccet is elsütöttem, hogy milyen gonosz dolog lenne, ha megvennénk, és ezzel ijesztgetnénk az embereket a közutakon.

Barátom erre teljesen rám förmedt, hiszen alig egy hónapja kapott egy csekket gyorshajtás miatt, ami hatalmas fejfájást okozott neki. Azonban meséje szerint az ilyen jellegű problémái mára már örökre megoldódtak, hiszen beszerzett egy traffipax jelző készüléket egy weboldalról, ahol autós kiegészítők és felszerelések tömkelegét megtalálhatja az ember. Ez az oldal nem más, mint az autofelszerelesek.hu, amit azóta is bátran ajánlgat nekem, hiszen már más termékeket is beszerzett a cégtől, és csak jó tapasztalatai vannak.

Állítása szerint nagy szakértelemmel és profin, valamint top márkákkal dolgoznak, illetve mind internetes megkeresés során, mind személyesen nagyon segítőkészek. Könnyen eligazodott az oldalukon, a részletes leírásoknak köszönhetően pedig mindent megtudott a keresett termékekről, amire kíváncsi volt. Egy kis kérdezősködéssel és a termék összehasonlítás funkcióval, valamint más vásárlók véleményeinek segítségével pedig sikerült kiválasztania a megfelelő eszközt az aktuálisan elérhető, és raktáron lévő termékek közül. A megrendelést és az online kifizetést követően még aznap átadták csomagját a futárnak, így az alig pár napon belül már meg is érkezett hozzá. A szállítás egyébként még díjmentes is volt számára, hiszen túllépte azt az összeget, ami felett ingyenesen biztosítja a cég ezt a szolgáltatást.

A termékkel és annak minőségével teljes mértékben meg volt elégedve, sőt, még egy éves garanciát is vállalt rá a cég, így ha bármi baj történne, bizalommal fordulhat vissza hozzájuk. Emellett a termék felszerelése is gördülékenyen ment, a használata pedig szintén egyszerű az előzetesen biztosított információk birtokában. Annyit áradozott már erről az oldalról, hogy végül én is körülnéztem az autós kiegészítők között, és rendeltem is tőlük, hiszen amúgy is szükségem volt pár apróságra, hogy feldobjam, és kihasználjam autóm utasterét. Hasonlóan jó tapasztalataim születtek nekem is a céggel, és az oldallal kapcsolatban, egy hihetetlenül pozitív vásárlói élménnyel gazdagodtam általuk, azóta pedig én is bátran ajánlom minden ismerősömnek.