A kertbe inkább új dolgok kellenek, mintsem antikvitások

Én szeretem a régi dolgokat, nagyon sok szép régi bútor is megtalálható itthon, viszont ha a kertemről van szó, akkor szeretek új dolgokkal dolgozni. A kert a szenvedélyem, így mindig igyekszem a legjobbat kihozni belőle. Ehhez pedig néha nem árt az új technológiákat és felfedezéseket bevetni.

A Gazdabolt nagy segítségemre van ebben. Az oldalukon nagyon sok újdonság, és hasznos termék beszerezhető, amire egy kertész csak vágyhat. A főbb termékkategóriáik: vetőmag, hagyma, gumó, szerszám, védő felszerelés, kerti szegély műanyag, virágföld, tőzeg, talajkondicionáló, szerves és műtrágya, növényvédő szer, gépek, fólia, háló zsák, műanyag termékek, borászat és vegyi anyagok illetve még gyerekeknek készült termékek is kaphatóak.

Már ezek is megmutatják azt, hogy mennyiféle termék megtalálható a weboldalukon. Ezek a termékek pedig számos gyártótól megtalálhatóak. Pár gyártó, akiknek a termékei a Gazdaboltnál kapható: Grünland, DCM, demar, Euro Sol Kft, Agroland, Galco Kft. Nagyon sok neves és ismert márka terméke beszerezhető itt, egy helyen. Ezért is szeretem őket. Ha szükségem van valamire, itt biztos lehetek abban, hogy megtalálom amit keresek. Ennek köszönhetően rendelni is elég csak egyszer, hiszen a Gazdaboltnál minden szükséges terméket beszerezhetek, így a futárt is elég csak egyszer várni.

Ha pedig szükséged lenne tanácsra valamivel kapcsolatban, mert nem tudod hogyan kezdj neki, vagy kérdésed lenne, akkor a Gazdabolt szaktanácsadói állnak a rendelkezésedre. Én is többször igénybe vettem már ezt a szolgáltatásukat, és maximálisan meg voltam elégedve velük. Kellő tudással rendelkeznek és nagyon segítőkészek. Mivel kapcsolatban lehet hozzájuk fordulni? Legyen szó biogazdálkodásról, zöldségtermesztésről, hajtatásról, tápanyag-utánpótlásról, kerti tóról, park és kertépítésről, növényvédelemről vagy szobanövényekről, a tanácsadók mindenben állnak a rendelkezésedre.

A szaktanácsadókkal kapcsolatos döntésben segítséget nyújthat az is, hogy az eddigi tanácsaikat is meg lehet tekinteni. Ezekből sok minden ki tud derülni, így érdemes lehet ezeket átolvasni mielőtt döntünk.

Amennyiben a vásárlással kapcsolatban lenne valami kérdésünk, arra is megtalálhatunk minden fontos információt az oldalon. A gyakran ismétlődő kérdésekre csináltak külön egy oldalt, így a kérdésedre a választ, lehet egyből meg is találod itt. Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket válaszolnak meg: mire figyelj mindenképp a vásárlásnál, hogyan tudsz vásárolni, mennyi a szállítási költség, hogyan fizethetsz, ha a boltban nem található egy termék akkor mit tudsz tenni.

Ha pedig feliratkozol a hírlevelükre is, akkor mindig értesítést kapsz az aktuális akciókról, technológiai újdonságokról és még arról is, hogy nekik milyen növényvédelmi előrejelzéseik vannak. Én mindig örülök az ilyen leveleknek, hiszen mindig nagyon aktuálisak és valóban segítséget tudnak nyújtani. Az akciók mindig jól jönnek, ha pedig még tájékoztatást is kapok róluk, akkor biztos lehetek benne, hogy nem maradok le róluk, és még az oldalukat sem kellett folyamatosan figyelnem hozzá.

A Gazdabolt TV pedig szintén a segítségedre lehet. Folyamatosan bővülő tartalmak, hasznos rövid videók és szakmai tanácsok várnak itt. Mindenképp érdemes lehet megnézni egy-két számodra érdesnek tűnő videót, hiszen valóban érdekesek és jó tanácsokat tartalmaznak.

Amennyiben inkább személyesen vásárolnál, arra is van lehetőség. Üzleteik három országban is megtalálhatóak: Magyarország, Szlovákia, Románia. A boltok megközelítéséről pedig még egy rövid videó is található az oldalon, hogy biztosan ne téveszd el az útvonalat és valóban oda találj.

Mint látható, nagyon segítőkészek és azon vannak, hogy a vásárlóik minél nagyobb tudással rendelkezzenek. Hiszen csak így lehet megfelelően dönteni a termékek tekintetében, illetve így lehet megfelelően kertészkedni is. Ha pedig kerti szegély műanyagra lenne szükséged, akkor bátran keresd a Gazdaboltot.