Úgy tűnik, a tartós bérlet lesz a megfelelő lízingforma a régiségboltunknak

A különböző régiségek iránti szenvedélyem gyermekkoromban kezdődött. Volt ugyanis egy kedvenc angol aukciós sorozatunk édesapámmal, amiben emberek padlásain és pincéiben kutattak értékes régiségek után. Eleinte csak kedveltem a különböző antikvitásokat. Aztán később már gyűjtöttem is őket. Nemrég pedig megnyitottam egy aprócska boltot, ahol a férjemmel régiségek eladásával és felvásárlásával is foglalkozunk. Hamar kiderült számunkra, hogy ha lenne legalább egy autónk, amit használni tudunk az üzlettel kapcsolatos szállításokhoz, sokkal több ügyfelet vonzanánk be. Ezért úgy döntöttünk, befektetünk némi pénzt céges autók lízingelésébe. A konkrét befektetés előtt azonban szerettünk volna tájékozódni a lehetőségeinkről. Egy barátunk, aki szintén nemrég döntött úgy, hogy céges autót bérel, a flottakezeles.hu weboldalt ajánlotta, ahol többek között arról is olvashatunk, hogy miért lehet jobb lízingforma a tartós bérlet, mint a nyílt végű lízing.

Tartós bérlet, hitel, lízing – itt megtudhatod, hogy pontosan mit jelentenek

A flottakezeles.hu a FLOTTAAUTO Lízing és Autópark-kezelő Kft. weboldala. A cég főként céges autók bérbeadásával foglalkozik, szolgáltatásaikat pedig kifejezetten kis- és középvállalkozók igényeire szabták. A szolgáltatás mellett azonban a céges autók bérlésével kapcsolatos tájékoztatással is foglalkoznak. Így segítségükkel alaposan tájékozódhatunk a lehetőségeinkről és ezek várható költségeiről is.

Az oldal segít abban, hogy mindenki számára teljesen egyértelmű legyen az, hogy céges autókkal kapcsolatos kontextusban pontosan mit jelent a hitel, a lízing, vagy éppen a tartós bérlet fogalma.

A tájékoztatóból kiderül, hogy a hitel és a lízing a két legelterjedtebb finanszírozási forma. Az írás ezután sorra veszi a hitel és a lízing pontos jelentését, valamint foglalkozik azzal is, hogy a költségelszámoláskor hogyan tudjuk elszámolni az ilyen módokon fenntartott céges autónk költségeit.

Ezután a tájékoztató azzal foglalkozik, hogy miért lehet jobb befektetés az, ha céges autónk finanszírozási formájaként a tartós bérlet lehetőségét választjuk. A cikk nagyon részletesen tárgyalja a tartós bérlet fogalmát, és szemléletes példákon keresztül mutatja be, hogy pontosan miért is jó ez a cégünknek.

Ha céges autót bérelnél, akár rögtön választhatsz csomagajánlatot

A flottekezeles.hu segítségével tehát alaposan tájékozódhatunk lehetőségeinkről. Ha pedig úgy döntünk, hogy tartós bérlet finanszírozási formával igénylünk céges autót, akár választhatunk is a cég háromféle csomagajánlata közül.

A weboldalon a “Szolgáltatások” menüpontra kattintva részletes leírást találunk arról, hogy a standard, a comfort és a superior csomag pontosan milyen szolgáltatások halmazát takarja. Ennek segítségével pedig könnyedén kiválaszthatjuk a leginkább megfelelő tartós bérlet csomagajánlatot. De egy egyszerű online felület kitöltésével kérhetünk ingyenes visszahívást is a cégtől, ha mégis inkább biztosra mennénk, és a profikat kérdeznénk arról, hogyan döntsünk.

5 fontos tipp a költséghatékonyság érdekében

tartós bérlet

A szolgáltatáscsomagok mellett a flottakezeles.hu-tól igényelhetünk egy öt részből álló, ingyenesen letölthető online kurzust is, amelyből olyan költségcsökkentő tippeket leshetünk el, amelyek jól jöhetnek azelőtt, hogy céges autót választanánk.

A sorozat segítségével megtudhatjuk, hogyan válasszunk céges autót csapdák nélkül. Olvashatunk arról, hogy milyen finanszírozási formát válasszunk akkor, ha nem csak látszólag, hanem valóban jól szeretnénk járni. Informálódhatunk arról, hogy meddig érdemes egy céges autót használni. Valamint a gumik kezeléséről és a megfelelő autótípus (hibrid, benzines, dízel) kérdéséről is olvashatunk.

A sorozat tehát minden fontosabb témával foglalkozik, ami segíthet a céges autóval kapcsolatos költségek csökkentésében. És a flottakezeles.hu minden termékéhez és tájékoztatójához hasonlóan ez is profi anyag. Érdemes lehet tehát letölteni.

Ha te is céges autó beszerzésén gondolkodsz, de hozzám hasonlóan nem sokat tudsz a témáról, a tájékozódáshoz és az esetleges szolgáltatások igénybe vételéhez is ajánlom a flottakezeles.hu oldalt!