Antikvitás és modern keveréke

Vajon mennyire lehet jó ötlet keverni az antik kinézetet a modernitással? Sokáig úgy gondoltam, hogy a régi dolgok és a modern stílus nem fér meg egymás mellett. Azonban amikor konyhai fali panel után keresgéltem, akkor rájöttem, hogy ez nem feltétlenül igaz.

konyhai fali panel

A Kerma Design oldalán számos olyan színű és stílusú konyhai fali panel megtalálható, amit régen nem választottam volna, viszont ma már nagyon tetszik. A régi és az új keveréke.

A Kerma Design dekoratív falburkolatok és modern falpanel megoldásokkal foglalkoznak. Az interneten találtam rájuk egy évvel ezelőtt, amikor konyhai fali panel után keresgéltem. Több olyan weboldalt is találtam, ami ilyen termékeket kínál a vásárlói számára, azonban ez az egy volt az, ahol olyan nagy termékkínálattal rendelkeztek, ahol könnyen ki tudtam választani azt az egy színt és mintát, amire nekem szükségem volt.

A honlapjuk egyébként nagyon modern, jó színeket használnak, könnyen átlátható és minden egyszerűen pár kattintással elérhető. Nagyon sok információt megtudhattunk csupán a honlapjuk elolvasásával. Ebből arra következtetek, hogy fontos számukra a vásárlóik megfelelő tájékoztatása. Nem szeretnének zsákbamacskát árulni és minden olyan információt meg szeretnének osztani a leendő vásárlóinkkal, amik meg tudják könnyíteni a választásukat.

Az ilyenfajta apróságnak tűnő dolgok szerintem sokat számítanak. Hiszen ha egy olyan szegényes weboldallal találjuk szembe magunkat, ami nagyon kevés információt tartalmaz és csak a termékeket tudjuk megvásárolni rajta, de semmilyen segítséget nem kapunk, akkor nem valószínű, hogy ugyanolyan jó lesz a vásárlói élményünk. Ezzel szemben a Kerma Design figyel a részletekre is.

Ha konyhai fali panelre lenne szükséged, de még nem tudod honnan szerezd be és hol tudnál olyan minőségi terméket találni, ami megfelel az igényeidnek, akkor mindenképp érdemes lehet megnézni a Kerma Design oldalát. Itt nagyon sok fajta falpanelt és falburkolatot megtalálsz. Ugyan a termékkínálat hatalmas, de ennek köszönhetően sokkal egyszerűbb is a választás. Főleg akkor, ha pontosan tudod mit szeretnél.

Több termékkategória közül is tudsz választani. Mivel nagy a termék kínálat, ezért az árukat kategóriákra osztották, hogy könnyebb legyen megkeresni őket és a vásárlás is gyors lehessen. Ilyen és ehhez hasonló kategóriákon belül tudsz válogatni. Falburkolatok: műanyag, kő, szivacsos, PVC, lamella, polisztirol, kőhatású. Falpanel: műbőr, textil, filc. Illetve aszerint is csoportosítva vannak, hogy mely helyiségbe való: konyha, nappali, fürdőszoba, hálószoba, gyerekszoba, előszoba, wc, kültéri falpanel. Mindezek mellett egyébként a kínálatukba vannak még műbőr méteráruk, akciós csomagajánlatok és szőnyegek is.

Amennyiben ezek közül bármelyikre is szükséged van, vagy a jövőben tervezel ilyen változtatásokat az otthonodban, akkor mindenképp érdemes lehet szétnézni az oldalukon.

Ha sikerült kiválasztani egy falpanelt vagy falburkolatot, de nem tudod pontosan melyik szín illene a lakásodba, akkor kérhetsz ingyenes színmintát is. A legtöbb helyen csak boltban szoktak színmintát adni és kirakni, azonban a Kerma Design postán elküldi a részedre. Ennek köszönhetően nem fog hátrány érni azzal kapcsolatban, hogy online vásárolsz.

A Kerma Design már 10 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Mára már sikerült olyan tudásra szert tenniük, ami a vásárlóik előnyére válhat. Ilyen például az, hogy tudják hogyan kell minőségi terméket készíteni, milyen újdonságokat tudnak bevezetni és milyen áron illetve milyen garanciával kínálják a termékeiket.

Nézz szét a kínálatunkban és döntsd el, hogy neked mennyire tetszenek az ő termékeik!