Szemránckrém ajándékba a nővéremnek

Mindig is szerettem az antik tárgyakat, festményeket, dekor elemeket, de különösen az ékszereket. Néha-néha beugrom egy zálogházba, hogy megnézzem, mi van náluk. Az ember nem is gondolná, de igazi kincsekre lehet ott akadni, és csodaszép antik dolgokat lehet megvásárolni. Találtam már itt festményt is, igaz, azt ajándékba vettem a nővéremnek. Titkon egyébként mindig abban reménykedem, hogy találok valami igazi ritkaságot, valamit, amiről majd utólag egyszer kiderül, hogy borzasztó nagy értékkel bír. Lehet kevesebbet kellene néznem azt a műsort, amiben zsákbamacskaszerűen garázsokat vásárolnak, és néha ráakadnak egy-egy igazi kincsre. De visszatérve a nővéremre és a festményre: közeleg a születésnapja, és most egy antik lámpával akartam volna meglepni, de az utóbbi időben nagyon sokat panaszkodik, hogy a szem alatti ráncok tönkreteszik a napját.

Mivel nagyon fiatal még, harminc sincs, így érthető, hogy zavarják az apró szarkalábak. Ezért arra gondoltam, hogy keresek neki egy jó kis szemránckrémet szülinapjára, mert neki eddig még nem sikerült találnia. Úgyhogy felkutattam az internetet – na jó, olyan sokat nem kellett keresgélnem -, és rátaláltam az instantense.hu oldalára. Pont a blogra tévedtem, ahol találtam egy cikket arról, hogy már fiatalabb korban is érdemes elkezdeni a szemkörnyék ápolását, mert bizony a bőr kollagén termelése 25 év környékén lelassul. De ebben természetesen bőven szerepe van a genetikának, illetve a különféle környezeti hatásoknak is.

Azt is írják ebben a cikkben, hogy a stressz is befolyásoló tényező. Szóval a szem alatti ráncok kialakulását jó sok minden befolyásolja.

Több cikk is van az oldalon, bevallom, nem olvastam el mindet, mert teljesen lekötött az, hogy az itt megvásárolható InstanTense Plus szérum, mennyire menő. Tényleg az, mert én még nem találkoztam olyan szemránckrémmel, ami mindössze pár perc alatt képes ilyen eredményt produkálni, mint ez.

Na, de elmesélem mit is jelent ez. Vannak fent videók, amiken meg lehet nézni egyébként, hogy hogyan hat a szérum. Ezek pár percesek, mert a felviteltől számítva tényleg néhány percen belül kifejti a hatását: feltölti az apró szarkalábakat.

Az oldalon lévő információknak köszönhetően megtudtam azt is, hogy a szem alatti táskák és karikák ellen is lehet használni ezt a szérumot. Viszont igazán hatékony csak akkor lesz, ha megfelelően használjuk. A felvitelének ugyanis van egy metódusa, semmi extra, tényleg, de ha maximális eredményt szeretnénk elérni, akkor érdemes elolvasni az erről szóló blog bejegyzést. De ami igazán meglepett engem, és ami miatt eldöntöttem, hogy megveszem ezt a szérumot a nővéremnek a szem alatti ráncaira, az az, hogy a hatása rendkívül hosszú ideig tart: 6-10 órán keresztül – persze, ha minden “használati utasítást” maradéktalanul betartunk.

Gyorsan neki is álltam a rendelésnek, ami elképesztő gyorsan és könnyen ment. 1 munkanapon belüli kiszállítást ígérnek, és ehhez tartják is magukat: én is megrendeltem szerdán, és csütörtökön már meg is érkezett.

Amikor átadtam a nővéremnek, kételkedett benne, de elmagyaráztam neki, hogy hogyan kell használni, mire kell figyelni. A helyzet az, hogy ennyire boldog régen volt: a szérum használata után tűnt fel csak nekem, hogy valóban voltak apró szem alatti ráncai, de ezeket a szérum eltüntette teljesen. Annyira friss és üde lett a tekintete, hogy majdnem helyben elájultam.

Még egy kis plusz infó: az InstanTense Plus szérumot már több mint egy hónapja megvettem, de még mindig van belőle.