Egy dugulás majdnem elrontotta az új antik komódom feletti örömemet

Aki ismer, az mind tudhatja, mennyire rajongok az antik bútorokért és dísztárgyakért. Bár nem vagyok egy nagy költekező a hétköznapokban, egy-egy antik tárgyra hajlandó vagyok sok pénzt kiadni. Az újabb szerzeményeimmel pedig a hozzám ellátogató vendégeknek is szeretek dicsekedni. Az új antik komódomat szerettem volna prezentálni pár barátomnak, egy hétvégi ebéd keretei között. Történt azonban valami, ami kissé keresztbe tett a terveimnek.

A konyhai lefolyó ugyanis úgy eldugult az ételmaradékoktól és az olajtól, hogy nem tudtam volna mosogatni, és a szag is egyre elviselhetetlenebbé vált. Nem szerettem volna magam elhárítani a dugulást, hiszen lehet, hogy még rosszabb lett volna tőle a helyzet. Profi szerelőt kellett hát hívnom, de nem ismertem egyet se. Beírtam a keresőbe, hogy „duguláselhárítás ár”. Rákattintottam a legszimpatikusabb találatra, ami a vizgazfutesszerelo24.hu oldala volt. Mint a nevük is mutatja, ők a nap 24 órájában elérhetőek, és sürgős esetekben már egy órán belül is ki tudnak szállni, nem csak Budapesten, hanem környékén is.

A duguláselhárítás aloldalon nagyon sok hasznos infót tudhattam meg, és arról is megbizonyosodhattam, hogy jobb, hogy nem én magam estem neki a lefolyónak. A dugulást előidéző okokról is hosszasan írtak, így ezekre a jövőben jobban oda tudok figyelni majd. Felhívtam őket, és előadtam nekik a gondomat. Pár órával a telefonbeszélgetésünk után már meg is jelent a szerelő, és rövid idő alatt el is hárította a dugulást, így nem kellett lemondanom a betervezett ebédet.

A duguláselhárítás ára pedig minimális volt, így nagyon jól jártam. Ha bármi hasonló helyzet adódik, megint őket fogom majd hívni, az tuti!