A húsvéti ebédhez a diszkont depón találtam olajsütőt

Sajnos tavaly húsvét alkalmával tönkre ment, a már antiknak számító olajsütőnk, amiben a mindenféle finomságot szoktuk kisütni. Igazából már régebb óta gondolkoztunk rajta, hogy veszünk újat, mert nem igazán számított egy takarékos gépnek sem olaj, sem pedig energia szempontjából. Viszont, amíg működőképes volt, addig nem akartuk kidobni, meg anyának mindig az van a fejébe, hogy még hátha valamire jó lesz… Na, de most hogy tönkrement ugye a régi, elkezdtük böngészni a netet lehetséges új változatokért.

Több oldalt is megnéztünk,és végül a diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok/fritozok-olajsutok mellett döntöttünk, mint legjobb lehetőség. Gondolkoztunk az újabb olaj nélküli sütőkben is, de mivel nem csak 1-2 emberre főzünk, hanem hatra, ezért inkább a hagyományosabb olajjal működő “Royalty Line 3 sütőkosaras olajsütő, fritőz”-t választottuk ki, amiben ha nagyon szeretnénk, egyszerre három fajta köretet is süthetünk. Persze, akik inkább az egészséges életmódra adnak, azoknak valószínűleg jobb választás az olaj mentes sütő, és biztos jobban hozzá is vannak szokva ezeknek az áraihoz. Nálunk pusztán a méret volt a döntő tényező.

Mivel még bőven időben voltunk, húsvét előtt 2 héttel rendeltük meg a sütőt, hogy ha esetleg valami problémája lenne, vagy nem olyan, mint amilyenre számítottunk, még időben vissza tudjuk küldeni, és másikat venni, ezért ajándék terén is körül néztem. Szerencsére amúgy a visszaküldéssel nem kellett élni, bár a kiszállítástól számított 14 napon belül megtehettük volna, minden következmény nélkül. Ajándékot is bőven találtam nagy örömömre. A sógorom nagy kütyü-mániás, így neki először a műszaki cikkek között néztem körül, bár fontolóra vettem a barkács cuccokat is, meg a hasonló nagyon khm… férfiasnak hangzó szekciókat.

Mivel nem volt konkrét ötletem, ezért minden olyan szekcióba belenéztem, ahol esetleg olyat találhattam, ami tetszhet neki. Végül egy villáskulcs készlet mellett döntöttem, és nagyon reméltem, hogy tetszeni fog neki. A nővéremnek egy baba-szívhang hallgatót tettem a kosárba, mivel már nagyon tervezgetnek baba ügyben, gondoltam ez nem árthat. Apának szintén valami hasonló kaliberű dolgot szándékoztam keresni, mint a sógoromnak, ami végül egy akkus fúró/csavarozó lett. Anyának már korábban megvettem az ajándékot, a mamának meg majdnem az utolsó pillanatban rendeltünk hallókészüléket, szóval ez a két ajándék nem innen lett.

Viszont annyi biztos, hogy egyik sem okozott csalódást. Mindegyik időben megérkezett, és igazából az egyetlen dolog, amire azt mondhattam volna, hogy hátulütő volt, az a szállítási költség, de ezt előre tudtam, és ha nagyon akartam volna, ki tudtam volna úgy sakkozni, hogy esetleg olcsóbb legyen, de így is elég nagy összegért vásároltam, az a plusz egy-két ezer forint már nem nagyon osztott vagy szorzott. Azért utána néztem, és még így is jóval olcsóbban jöttem ki, mintha máshonnan vásároltam volna. Szóval, ha hasonló dilemmába kerülnétek, nyugodtan keressétek fel a diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok/fritozok-olajsutok-t, hátha ti is ilyen jól jártok, mint én.