Egyedi bokacsizmáért a cipomarket.hu-t keresem fel

Nekem nem stílusom a kommersz. Kifejezetten keresem az egyedi megoldásokat, akár bútorról, akár ruháról van szó, kedvenc zarándokhelyem a régiségkereskedés és az antikvárium, a legszebb darabokat használtan, másodkézből szerzem be, ezeknek a tárgyaknak magas az eszmei értéke.

A lábbelik tekintetében is keresem az egyedit, ebben az esetben azonban nem vagyok híve a használt cipőknek, egészségügyi okokból inkább az új cipőket részesítem előnyben. Hosszas keresgélés után rátaláltam a cipomarket.hu-ra, ahol számos olyan márkás cipő megtalálható, ami megfelel az extrém ízlésemnek.

Rajtam még senki nem látott barna vagy fekete cipőt. Szeretem a feltűnő, extravagáns, kirívó darabokat, ilyen a cipomarket.hu-n kapható olasz márka, a Laura Vita bokacsizmái és szandáljai: https://cipomarket.hu/noi/bokacsizma

A Laura Vita eltér a megszokottól, színes, festett bőr felsőrészű bokacsizmái kecsesek, elegánsak és biztos, hogy mindenki megnézi majd az utcán. Nem egy tömegmárkáról beszélünk, a Laura Vita-hoz különleges ízlés dukál. Régebben órákig járkáltam a városban, hogy megtaláljam az áhított bokacsizmát, de mióta felfedeztem a cipomarket.hu webáruházat, könnyű dolgom van. A készletük folyamatosan követi az aktuális kollekciót, méretben is szinte mindig van a számomra megfelelő. Ja igen, elfelejtettem, említeni, hogy a különleges ízlés mellé kicsi lábfejem is van, 37-es méret, ami sokszor megnehezítette a cipővásárlást, de a cipomarket.hu-n akár méretre is rá tudok szűrni és rögtön látom a rendelkezésre álló cipőkülönlegességeket.

Legutóbbi rendelésem egy csodálatos 7 cm-es sarokmagasságú, bőr felsőrészű Laura Vita volt, melynek sarka kék, zöld és piros színekben pompázott, a felsőrésze nyomott intarzia mintás vörös és piros bőr, a hátsó része virág mintás nyomott bőrrész, cipzárral. Első látásra beleszerettem, annyira kecses, annyira sikkes és annyira kirívó! Akciósan jutottam hozzá, az alapára 41.990 Ft volt, de kifogtam egy -30%-os akciót és így mindössze 29.393 Ft-ért az enyém lehetett, megtakarítottam 12.597 Ft-ot, a kiszemelt cipőkreációt itt lehet megtalálni: https://cipomarket.hu/noi/bokacsizma

A cipomarket.hu házhoz szállítása kiváló, általában GLS-el postáznak és a csomag 1-3 munkanapon belül meg is érkezik. Jelen esetben mindössze 2 napot kellett várnom és enyém lehetett ez a csodálatos cipőkreáció. Mindenképpen visszalátogatok a cipomarket.hu női cipő részlegéhez nyáron is, mert akkor ugyanilyen színes kollekció vár rám női szandálokból is!