Régi korok kincsei közt a thai masszázs is említést érdemel!

Ha antikvitásokról van szó, akkor a legtöbb embernek régi vázák, étkészletek, órák és festémények jutnak először eszébe. Nem lőnek ugyan mellé, de ez meglehetősen felületes megközelítés, ugyanis ettől sokkal, de sokkal többet kaphatunk, ha jobban odafigyelünk a régi idők kincseire.

Az egyik személyes kedvencem nem más, mint a thai masszázs. Nem tárgy, nem egy kézzelfogható dolog, mégis pompásan megmutatja, milyen csodálatok dolgokban lehet részünk, ha megőrizzük a régmúlt hagyományait.

Nem véletlen, hogy a thai masszázs a mai napig töretlen sikernek örvend. Aki részesül benne, az testileg, lelkileg egyaránt feltöltődik. Az én személyes kedvencem, melyet már évek óta igénybe veszek, az a meleg olajos testmasszázs. Minden alkalom után úgy érzem, teljesen megújulok. Eltávozik belőlem a stressz, az összes rossz energia, és újra felszabadult, kreatív lehetek.

A tradícionális thai koreográfia segít, hogy az ülőmunkától megfáradt hátizom ellazuljon. Legfőképp erre a részre összpontosít a kezelés, ám természetesen nem csak a hátunk kerül relaxált állapotba. Segíti a vérkeringés és a nyirokkeringés serkentését, megindul a testben az energiaáramlás egy ilyen alkalom után.
A meleg olajos testmasszázst gyógynövényes olajokkal végzik, melyek a fokozzák a tevékenység relaxáló hatását.

Nagyon fontos, hogy egy ilyen masszázs akkor az igazi, ha megfelelő helyen, képzett szakemberekkel végeztetjük. Én a Karma Thai Masszázs szalonba járok már jó ideje, hiszen itt kizárólag olyan szakemberek dolgoztak, akiknek fontos a tradíciók megőrzése, és évekig tanultak, hogy utána tudásukkal más emberek életébe csempészhessenek egy kis felüdülést.

Budapesten két helyen is megtalálhatóak: a Síp utcában és a Király utcában is elérhető egy masszázsszalon.
További előny, hogy rendkívül áttekinthető weboldaluk van, melyen akár a foglalást is elintézhetjük néhány kattintással, amikor csak szeretnénk. Ez a rohanó hétköznapokban hasznos lehet, hiszen nem mindig van idő és lehetőség az ilyesmit személyes vagy telefonon elintézni.

A szakembereik nagyon képzettek, kezük alatt mindenki újjá születik. A kommunikációval sincs gond, hiszen tudnak angolul, amely által minden szükséges dolgot meg tud velük vitatni az odalátogató. Mindezek ellenére az ár, amelyet kérnek rendkívül kedvező. Nem csak budapesti viszonylatban számít ár-érték arányban remek árfekvésnek, hanem bátran állíthatom, hogy országos szinten. Kevés helyen kapni ennyi pénzért ilyen kimagasló szolgáltatást.

A Karma Thai Masszázs szalon egyike azoknak a helyeknek, ahol hűen őrzik a régi idők hagyományainak kincsét. Legyen szó akár a korábban említett és általam oly annyira kedvelt meleg olajos testmasszázsról, vagy a thai masszázs bármely fajtájáról, az idelátogatók nem fognak csalódni a szolgáltatásban.