Az antik bútorokat szeretem, de a varrógépem legyen modern

Mindig is nagyon szerettem az antikvitásokat, szerintem a lakberendezésben is jól lehet ötvözni a régi bútorokat a modernekkel. A nagymamámnak is volt egy Singer varrógépe, ami ma már inkább antik bútor, mint használati tárgy. Éppen ezért, amikor új hímzőgépet szerettem volna venni, akkor a Hímzőgép – Varrógépek – Varrógépguru – ra esett a választásom. Ugyanis itt varrógépek széles tárháza található meg mindenféle márkában és árkategóriában, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

A varrogepguru.hu – n a hímzőgépek esetében kétféle márka kapható, a Brother és a Janome hímzőgépek. Ugyan egyik sem olcsó mulatság, de muszáj volt a régi helyett újat beszereznem, hiszen az már nem hímzett olyan precízen, és ez a munkaeszközöm. Miután kiválasztottam némi mérlegelés után a megfelelőt, nem volt más hátra, mint megrendelni a Hímzőgép – Varrógépek – Varrógépgurut. Nagyon bíztam benne, hogy az oldalon van utánvétes fizetési lehetőség, mert bevallom, egy ilyen nagy összeget nem szívesen fizettem volna ki előre. Szerencsére nem kellett aggónom, ugyanis lehetett utánvéttel fizetni. Ráadásul a csomagomat a GLS futárszolgálat hozta ki, aminek azért is örültem, mert eddig a rendeléseim során csupa jó tapasztalataim voltak velük.

Nekem nagyon jó benyomásom volt így elsőre a varrogepguru.hu – ról a tapasztalataim alapján. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a cég nyert magának egy új rendszeres vásárlót a személyemben.