Kedvenc, költöző antikváriumunknak tanúsítvány készítésben segítettünk

A párommal, Misivel rendszeresen járunk egy nagyon kedves kis antikváriumba, ahol a választék bár nem nagy, a tulajdonosnak, Tibinek pont hasonló ízlése van, mint nekünk, és szépirodalomból, szakkönyvekből is mindig megtaláljuk nála az ínyünkre valót.

Az évek alatt Tibivel igazából barátok is lettünk, és bár nagyon sajnáltuk, amikor elmesélte, hogy költöznie kell az antikváriumnak, azért azt tudtuk, hogy ettől még biztos, hogy hozzá fogunk járni, mert a kinézett új ingatlan sem volt sokkal messzebb, mint a mostani hely.

Másfelől meg persze örültünk a dolognak, mert az új ház kicsit frekventáltabb városrészben van, és ahogy Tibi is, mi is bíztunk benne, hogy ez majd valamennyire fellendíti a forgalmat is.

Az új hely kiválasztásában egyébként Misi is segített kicsit, sőt, még az energetikai tanúsítvány készítés kapcsán is tudott tippet adni Tibinek.

Az adásvételi szerződés mihamarabbi aláírása miatt nagyon fontos volt, hogy olcsón, ugyanakkor gyorsan készüljön el a tanúsítvány, s Misi a bátyja révén pont tudott egy olyan szolgáltatót, amelyik amellett, hogy árgaranciát vállal, 12-24 órán belül vállalja a tanúsítványnak a megállapított adatok alapján történő kiállítását.

Misi tehát végül őket választotta, és szerencsére a mérnökkel való találkozó és az energetikai tanúsítvány készítés is zökkenőmentesen ment, így aztán az adásvétellel sem volt gond.

Misi elképesztően örült az új helynek, nagy tervei voltak vele, s mesélte nekünk, hogy a felújításhoz és a korszerűsítéshez egyébként rengeteg jó tanácsot talált abban a kisokosban, amit ingyenesen kapott a tanúsítványt kiállító cégtől. A dolgozókkal is nagyon elégedett volt, azt mondta, hogy Misi bátyjának tényleg igaza volt, mert professzionálisak, rugalmasak és barátságosak.

Összességében tehát nagy volt az öröm, végül még én is tovább ajánlottam a céget egy barátnőmnek, a fent említett kisokos pedig még az egyébként nem túl környezettudatos Misit még arról is meggyőzte, hogy az új helyen néhány energiatakarékossági tippet sem árthat majd megfogadni.