Egyeseknek az antik bútorok, másoknak a modern cipők valók

A szüleim rajonganak a különféle aktikvitásokért. A házunk olyan, mint egy múzeum… ha átjönnek a barátaim, néha zavarban vannak, hogy vajon erre a régi kanapéra vagy székre szabad-e leülni. Persze én ezt már megszoktam, de alig vártam, hogy elköltözzek – legalább albérletbe -, hogy kicsit a saját ízlésemre formálhassam az otthonom.

Megértem őket amúgy, hiszen látom az élvezetet a szemükön, amikor valami (számukra) újdonságot keresnek a régiségek között, és őket tényleg gyönyörködtetik az ilyen stílusú tárgyak, bútorok. Mindenkinek kell valami hobbi, ami felölti az ember lelkét – nekem is van ám, de kicsit sem köthető az antik világhoz.

Az én hobbim a cipők vásárlása. No persze nem úgy indult, hogy akkor most rendelek 20 pár cipőt, és innentől kezdve gyűjtöm őket, hanem egyszerűen csak úgy kialakult tinédzserkoromtól kezdődően. Sajnos nem egy olcsó hobbi ez, így hát mindig kutatom a lehetőségeket, hogy egy-egy vágyott darabhoz minél olcsóbban jussak hozzá. A múltkor például ecipo kupon után kutattam a neten, ami egy remek alternatíva a költségek csökkentésére. Joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem inkább használt cipőket veszek, de a válasz egyszerű: sajnos azok sosem olyan jó állapotúak, mint egy bolti darab.

Szerencsére a kuponkodok.hu oldalon találtam is ecipo kupont. Amikor én néztem, éppen 25%-os kedvezményre jogosító kupont találtam, ami azért valljuk be, elég király. Minden cipőhöz fel lehetett használni, csupán annyi kikötés volt, hogy volt egy minimális rendelési érték, amit el kellett érni ahhoz, hogy érvényesíteni tudjam a kuponomat. Ez érthető is, azért az ne használja már, aki csak egy cipőfűzőt vesz…

Egyébként ez a kuponkodok.hu nevű oldal, amit említettem, meglehetősen sok weboldalhoz kínál kedvezményes ajánlatokat: több száz webáruház kuponkínálata van itt összegyűjtve. Meglepődtem, mennyire nagy és ismert oldalak vannak itt felsorolva: Sinsay, CCC, Deichman, Notino, Alza és még sok-sok más webáruház kuponja érhető itt el az ecipo kuponon kívül.

Én teszteltem az itt talált kedvezménykódot, és gond nélkül működött, rögtön levonta azt a bizonyos összeget a fizetendőből.
Miután megvolt a fizetés, gondoltam, hogy elújságolom a dolgot a barátnőimnek is, ugyanis ők is imádnak mindenfélét vásárolni a neten. Mondanom sem kell szerintem, nagyon örültek neki, hogy átküldtem a kuponkodok.hu oldalt. Annyi, de annyi webáruház kínálata van itt jelen, hogy mindenki talál közte olyat, amin szívesen vásárol, és legyünk őszinték: spórolni mindenki szeret.

A weboldal egyébként nagyon könnyen kezelhető, átlátható és folyamatosan frissítik, hogy naprakészen mutassa az éppen elérhető kuponkínálatot. Igazából emiatt nem csak fiatalok számára ideális, hanem bármilyen korosztálynak, ugyanis kb az egyetlen feladatunk az, hogy megkeressük az adott webáruházat, ahol vásárolni akarunk, és megnézzük, milyen kupon van éppen oda.

Hát, ez az ecipo kupon feldobta a napomat. Cipőt venni mindig jó, de olcsón cipőt venni még annál is jobb! 100%, hogy mostantól kezdve minden online vásárlásom előtt szét fogok nézni a kuponkodok.hu oldalon.
Azt az egyet sajnálom, hogy anyukámék nem igazán profitálhatnak ebből az oldalból, ugyanis antik bútorokat, festményeket nem a weben vesz az ember, kupon pedig pláne nincsen rájuk.

Na de annyi baj legyen, nekem már az is elég, hogy az én hobbim olcsóbbá vált az ecipo kupon által, anyáéknak pedig majd keresünk más módot arra, hogy minél többet űzhessék a hobbijukat és spóroljanak.